Burendag op 28 september was een groot succes

De Burendag op 28 september was een groot succes, waarbij Welzijn op de Hoek met twee activiteiten aansloot.

De activiteit rondom de Tuin van Klaas werd georganiseerd door WVH Wonen, waarbij Anniek Ammerlaan van Welzijn op de Hoek aanwezig was. Het was een nuttige en gezellige dag, waar bewoners en professionals samen een ronde door de wijk maakten. Dit bood de gelegenheid om vragen te stellen en problemen te bespreken, die dankzij de aanwezigheid van diverse partijen, waar nodig, meteen konden worden opgepakt. Na de wandeling genoten de deelnemers van een heerlijke lunch en leuke kinderactiviteiten.

Bij de Volkstuinvereniging Noort Bonnen sloot Brigitte Westdijk van Welzijn op de Hoek aan bij de Burendag die door de vereniging werd georganiseerd. Deze dag bood een mooie gelegenheid voor de bewoners van Hoek van Holland om kennis te maken met zowel de Noort Bonnen als Welzijn op de Hoek. De kinderen vermaakten zich met een speurtocht en leerden over bijen en andere insecten. De bezoekers konden onder het genot van voldoende lekkers, waaronder broodjes bal van de volkstuinvereniging en twee pannen soep van Welzijn op de Hoek, het gesprek met elkaar aangaan.

De regen weerhield de inwoners er niet van om te komen en de reacties waren positief! Twee mooi geslaagde burendagactiviteiten en mooi om zo met elkaar in verbinding te staan, waarbij de verbinding tussen buurtbewoners en de organisaties is gestimuleerd, waardoor mensen elkaar beter leren kennen, wat de veiligheid, saamhorigheid en betrokkenheid in de buurt ten goede komt.

Schuiven naar boven